De nieuwe dierenwinkel voor Roden en omstreken

René Dijkstra heeft na 13 jaar zijn Pets Place dierenwinkel in Roden verkocht en is doorgegaan met VOORJEDIER.NL, een nieuwe dierenwinkel in Roden.

VOORJEDIER.NL hanteert prijzen lager dan u gewend bent. Kijk en vergelijk, mail whatsapp of bel uw bestelling door. Wij bezorgen m.u.v. zondag elke dag! Betaling kan contant of met de mobiele pin!

Meer VOORJEDIER

Prijsgarantie

We zijn de dierenwinkel VOOR JE DIER in Roden met een vertrouwd gezicht, maar met meer service, advies en de laagste prijsgarantie van de aanbieders in Roden. Blijkt dat een collega aanbieder in Roden hetzelfde product verkoopt voor een lagere prijs, dan bieden wij dit product voor een lagere prijs aan!

Gratis bezorging

De aankopen via VOORJEDIER.NL worden gratis bezorgd in Roden en omstre­ken. Buiten deze regio bespreken we graag de mogelijkheden. Wanneer we uw aankopen thuis afleveren knippen we snel en gratis de nagels van uw konijn, cavia, fret of kleine vogel. VOORJEDIER.NL geeft graag advies bij het inrichten van een aquarium en biedt vakantieopvang voor kleinere knaagdieren.

Oppas nodig?

Wij bieden aan, huisdieren in de omgeving van Roden/Nieuw Roden, eenmaal per dag te voorzien van schoon drinkwater en eigen voer. Ook het verschonen van de kattenbak zit bij de prijs, vanaf 5 euro, inbegrepen! Het gaat dan om de verzorging van katten, konijnen, knaagdieren, fretten en vogels. Informeer naar de beschikbare data. Andere vragen omtrent verzorging of oppasregio, mail rene@voorjedier.nl