De nieuwe dierenwinkel voor Roden en omstreken

Weer terug in Roden! Sinds 15 maart jl zijn we gevestigd aan de Heerestraat 117, een mooie ruime winkel met een groot assortiment VOOR JE DIER, waaronder veel voor hond en kat. We hebben veel maar kunnen nog meer bestellen!

Wat maakt onze winkel tot het verschil?
  • De scherpste prijs voor droogvoer voor hond en kat in Roden. Elders toch goedkoper en u wilt het liever bij ons kopen in eigen dorp? Laat het ons weten!
  • Gratis bezorging in Roden e.o.
  • Vakantie oppas in de winkel voor kleine huisdieren of bij u thuis, informeer naar de mogelijkheden.
  • Honden trimsalon, wij komen graag in contact met een trimmer/ster om in onze trimsalon voor zichzelf te beginnen.

Dana, Linda en René staan voor u klaar, graag tot ziens!

Meer VOORJEDIER

Prijsgarantie

We zijn de dierenwinkel VOOR JE DIER in Roden met een vertrouwd gezicht, maar met meer service, advies en de laagste prijsgarantie (droogvoer voor hond en kat) van de aanbieders in Roden. Blijkt dat een collega aanbieder in Roden hetzelfde product verkoopt voor een lagere prijs, dan bieden wij dit product voor een lagere prijs aan!

Gratis bezorging

De aankopen via VOORJEDIER.NL worden gratis bezorgd in Roden en omstre­ken. Buiten deze regio bespreken we graag de mogelijkheden. Wanneer we uw aankopen thuis afleveren knippen we snel en gratis de nagels van uw konijn, cavia, fret of kleine vogel. VOORJEDIER.NL geeft graag advies bij het inrichten van een aquarium en biedt vakantieopvang voor kleinere knaagdieren.

Oppas nodig?

Wij bieden aan, huisdieren in de omgeving van Roden/Nieuw Roden, eenmaal per dag te voorzien van schoon drinkwater en eigen voer. Ook het verschonen van de kattenbak zit bij de prijs, vanaf 5 euro, inbegrepen! Het gaat dan om de verzorging van katten, konijnen, knaagdieren, fretten en vogels. Informeer naar de beschikbare data. Andere vragen omtrent verzorging of oppasregio, mail rene@voorjedier.nl